

Kaas van de boerderij; van eigen koe
Al meer dan 100 jaar maken wij op Kaasboerderij Speksnijder zelf van de melk van onze eigen koeien de lekkerste Kaas van de boerderij. In de kaasmakerij maken we op traditionele wijze kaas van gethermiseerde melk. Bij de verwerking tot kaas blijven het oorspronkelijke vetgehalte en de natuurlijke aroma's maximaal bewaard. Het is daarom niet nodig kleur-, geur- of smaakstoffen toe te voegen.
Naast de traditionele Goudse kaas, hebben we ook diverse soorten kruidenkaas in onze winkel zoals: Italiaanse, Bieslook Paprika, Kruidnagel, LenteUi-Bospaddestoel, Komijn, Fenegriek, Brandnetel, Sambal, Ras el Hanout,
Een kaas- of borrelplank is super gezellig met een goed glas wijn voor het borreluurtje, ook sluit je er een mooi diner mee af. Heb je vragen informeer gerust naar de mogelijkheden.

Deze foto is gemaakt voor de bedrijfsovername, van links naar rechts, Jan, Gerrit, Jan Herm en Nel
Kaas keren
Iedere week moeten alle kazen in onze opslag gekeerd worden, hierbij een versneld filmpje